Snijders & hakkers

Het lijkt misschien hetzelfde, maar tussen snijden en hakken zit een weldegelijk verschil. Waar bij het snijden nogal secuur gekeken wordt is hakken voor het wat grovere werk. De manieren waarop dit gebeurd zijn inmiddels eindeloos. Uiteraard hebben we bij Habitas een groot assortiment aan messen, maar voor grotere aantallen is het makkelijker als je met hakkers en snijders gaat werken. Natuurlijk vind je in deze categorie ook handigheidjes als de aardbeien kroonverwijderaar en de veelgevraagde eierschaal snijder.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van appelboor tot patatsnijders

Zoals gezegd zijn de mogelijkheden eindeloos en dat zit hem voornamelijk in het feit dat nagenoeg alles in de keuken te snijden of te hakken valt. Wat dacht je van de appelboor welke ideaal is om het klokhuis in één keer te verwijderen. Gebruik hierna de appelsnijder van Masterclass en je bent klaar om een heerlijke verse appeltaart, appelbeignets of appelflappen te maken. Naast het gebruik van de aardbeikroon verwijderaar is ook de mangosnijder een item welke inmiddels niet meer weg te denken is bij de fruit liefhebbers. Deze zorgen er voor dat je fruit secuur kunt schoonmaken en snel kunt verwerken.

Mocht u echter zelf friet willen maken dan is ook een patatsnijder een must have in ieder gezin. Zeker met de kleintjes aan tafel is zelf friet maken leuk om te doen en is het voor de papa’s leuk om aan de spierballen te werken. Met de frietsnijders van Masterclass en GEFU bent u verzekerd van verse friet binnen no time.

Snijden is een techniek welke vooral bij decoratief werk diverse handigheidjes nodig heeft. De eiersnijder zorgt er bijvoorbeeld voor dat je je eitje in mooie gelijke plakjes verdeeld en dus een mooie salade kunt decoreren. Maar ook de spiraalsnijder en razend populaire Spirelli zijn inmiddels favoriet in de decoratie wereld. Buiten al deze relatief ‘nieuwe’ artikelen is het natuurlijk ook leuk om de ouderwetse bonensnijder weer zijn opmars te zien maken. Uiteraard is deze beschikbaar in onze winkel en op de webshop.

Lees meer