Vleesvorken

Een mooi stuk gebraden vlees verdient natuurlijk de optimale aandacht. Niet alleen ben je na een perfecte garing natuurlijk trots op het eindresultaat, maar ook wil je natuurlijk dat je het mooi kunt opdienen aan je gezelschap. De vleesvork zorgt voor net dat beetje grip om het stuk vlees perfect aan te kunnen snijden en te serveren.
Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Hygiënisch en praktisch

Zoals gebruikelijk staat hygiëne hoog in het vaandel in de keuken en daarom wil je een vers gebraden stuk vlees niet te vaak meer aan raken. Mede hierdoor biedt de vleesvork uitkomst. Zodoende kun je namelijk het vlees eerst voor de grip vastzetten op de snijplank, portioneren met een goed trancheermes en hierna op het bord of de schaal serveren waardoor dit er ook nog eens veel netter uit ziet.

Bij Habitas hebben we in diverse maten en prijscategorieën vleesvorken om het jezelf gemakkelijker te maken in de keuken. Wat te denken van het gelouterde merk Sabatier welke al decennia uitblinkt in kwaliteit en klantenservice. Zij bieden namelijk levenslange garantie, wat wil zeggen dat ze ten alle tijden achter hun artikelen staan. De vleesvorken van Sabatier zijn van hooggelegeerd staal en hebben een heft van POM materiaal wat wil zeggen dat dit anti slip is en dus ideaal voor de grip tijdens het aansnijden. Mocht u echter in een wat lagere prijscategorie willen kijken dan raden wij de vleesvorken van Kitchencraft, Masterclass of Sambonet aan welke van RVS zijn waarbij de Sambonet versie zelfs een nylon tweetand heeft voor de zachtere stukken vlees. Vanaf 25 euro bezorgen wij gratis aan huis en zodoende kunt u dus vanaf morgen al genieten van uw perfect gesneden rollade, kalkoen of rosbief. Eet smakelijk!

Lees meer