Weckpotten & Mason Jars

Het bewaren van diverse jams, kruiden, melanges, smoothies en sapjes is natuurlijk het makkelijkste als je hiervoor de juiste opslag mogelijkheden hebt. Style de Vie heeft daarom een mooie selectie gemaakt van hun Saveur Pure lijn. Hierin vindt u diverse weckpotten, glazen flessen en zelfs één in het oog springende drink dispenser welke maar liefst tot 8 liter gevuld kan worden!

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Gezonde dorstlessers en heerlijk verse ingemaakte producten

Wecken is een conserveringsmethode welke de laatste tijd enorm populair is. Dit komt voornamelijk doordat je het product heel lang kan bewaren. Of het nu gekookte groente is, chutneys of jams, in een weckpot hou je deze producten in een mooie originele staat en blijft de smaak ook nog eens langer houdbaar. Maak daarom dan ook gebruik van de weckpotten en flessen van Style de Vie welke naadloos afsluiten en bovendien in de vaatwasser kunnen.

Pas echt leuk wordt het natuurlijk als je gebruik gaat maken van de Mason Jar drink dispenser waarmee je door middel van de tap gemakkelijk uw ijswater of vers gemaakt fruitwater kunt tappen. Ideaal voor op een tuinfeest, tijdens de barbecue of natuurlijk als gezond drankje in de koelkast. Let u er echter wel op dat als deze eenmaal gevuld is een flink gewicht heeft en moeilijker verplaatsbaar wordt.

Om een voorbeeld te geven van een bij ons favoriet fruitwatertje: watermeloen en munt is een combinatie die heel goed en verfrissend werkt. Bovendien is deze combinatie gezond en ook nog eens heel makkelijk. Zelf hebben wij bij Habitas een deel van de watermeloen door de slowjuicer geperst zodat het water een mooie roze kleur krijgt en uw fruitwater er ook nog eens aantrekkelijk uit ziet en nóg smakelijker wordt. Voeg hier bij een deel ijsblokjes en bij voorkeur wat bubbeltjeswater aan toe voor de extra pit en u heeft een geweldig verfrissende dorstlesser.

Lees meer