Weegschalen

Een weegschaal is onmisbaar in de keuken. Zeker wat betreft de recepturen waarbij je ‘droge’ ingrediënten als suikers, bloem, meel en diverse bakstoffen gebruikt. Met een digitale weegschaal kan je zelfs tot op de milligram nauwkeurig afwegen wat bijvoorbeeld weer erg handig is met snel werkende stoffen als bakpoeder of ammonium. Bent u echter de opties nog aan het afwegen voor de aanschaf van één van deze artikelen, kijkt u dan gerust eens rond in ons assortiment.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Wikken en wegen

Weegschalen zijn er in talloze soorten en maten, het is echter in de kookwereld van belang dat deze nauwkeurig werken. Bij voorkeur gaan wij dan ook uit van digitale weegschalen welke tot op de milligram nauwkeurig uw ingrediënten afwegen. Dit is vooral handig bij het gebruik van kleine hoeveelheden of tijdens een speciaal dieët. De weegschalen van Salter wegen nauwkeurig af van een minimum tot 1 gram en een maximum van 5 kilogram, bovendien hebben deze weegschalen een garantie van 15 jaar en zijn hierdoor favoriet bij veel klanten, mede door de gebruiksvriendelijkheid.

Ook de weegschalen van Mastrad zijn ideaal en zelfs multifunctioneel door de verschillende maten die deze weegschaal kan meten. Deze elektronische keukenweegschaal weegt namelijk in pound, ounce, gram en kilogram. Bovendien is deze er in diverse kleuren, is ultra licht en plat en dus makkelijk op te bergen en te verplaatsen.

Mocht u echter nog vragen hebben kom dan eens langs in onze winkel in de Markthal. Uiteraard zijn de weegschalen ook online te bestellen. Boven de 25 euro worden deze veilig bij u thuis bezorgd zodat u binnen no time aan de slag kunt met al uw recepten.

Lees meer