Messen

Iedere kookfanaat zal het beamen; een goed mes is het halve werk in de keuken. Of je nu fruit schilt, een mooie steak snijdt of vlees portioneert, met een kwalitatief goed mes ben je altijd verzekerd van plezier in de keuken. Zowel koksmessen, kartelmessen als steakmessen zijn drie van de best verkochte messen en zijn dan ook onmisbaar in het keuken assortiment. Dit zijn dan ook de messen die het meest gebruikt worden en voor talloze handelingen bruikbaar zijn. Uiteraard hebben we nog een ruime selectie aan diverse andere messen, kijkt u gerust eens rond.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een goed mes, is succes verzekerd

Je kent het wel: je hebt net een mooi stuk vlees gekocht en bij het aansnijden gaat het al mis; het mes is bot. Zowel uw humeur als uw mooie, malse stukje vlees is verpest en je hebt geen zin meer om te koken. Natuurlijk kunt u uw mes laten slijpen, maar soms heeft een mes ook zijn beste tijd gehad. In dat geval helpen wij je graag een eind op weg.

Bij Habitas bent u namelijk niet alleen op het juiste adres voor uw losse mensen, ook onze diverse messenblokken & -sets zijn van hoge kwaliteit en speciaal voor u geselecteerd. Met gevestigde merken als bijvoorbeeld Sabatier, Rockingham Forge, Victorinox en een mooie collectie aan keramische messen bieden wij voor zowel de chefkoks als de hobbykoks voor ieder wat wils. Of het nu om een goed flexibel fileermes gaat, een vleesmes voor dat mooie braadstuk of een oestermes, de keuze is aan u!

Mocht u na het zien van onze keuzes nog vragen hebben of zoekt u een speciaal mes? Kom dan eens langs in onze winkel in de Markthal, waar onze medewerkers u deskundig kunnen helpen bij het kiezen van het juiste mes.