Messen

Een goed mes is het halve werk in de keuken!
Iedere kookfanaat zal dit beamen. Of je nu fruit schilt, een mooie steak snijdt of vlees portioneert. Met een kwalitatief goed mes ben je altijd verzekerd van plezier in de keuken. Zowel koksmessen, broodmessen als steakmessen zijn drie van de meest verkochte messen en zijn dan ook onmisbaar in jouw keuken assortiment. Dit zijn dan ook de messen die het meest gebruikt worden en voor talloze handelingen bruikbaar zijn. Op zoek naar een ander mes? Ook daar kunnen we je bij Habitas mee helpen.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Je kent het wel: je hebt net een mooi stukje vlees gebakken en bij het aansnijden gaat het al mis; het mes is bot. Zowel je humeur als je mooie, malse stukje vlees is verpest en het mes verdwijnt in de la of prullenbak. Zonde natuurlijk, maar soms heeft een mes ook zijn beste tijd gehad. In dat geval helpen wij je graag een eind op weg om weer messcherp en blij te worden. 

Bij Habitas ben je niet alleen op het juiste adres voor losse mensen, maar ook diverse messenblokken & -sets zijn van hoge kwaliteit en speciaal voor jou geselecteerd. Met gevestigde merken als Sabatier, Rockingham Forge, Wartmann, Woll, Victorinox en een mooie collectie aan keramische messen bieden wij voor zowel de chefkoks als de hobbykoks voor ieder wat wils. Of het nu om een goed flexibel fileermes gaat, een vleesmes voor dat mooie braadstuk of een oestermes voor je verse oestertjes. De keuze is reuze!

Mocht je na het zien van ons assortiment nog vragen hebben of ben je op zoek naar een speciaal mes? Kom dan eens langs in onze winkel in de Markthal, waar onze medewerkers u deskundig kunnen helpen bij de keuze van het juiste mes.

Lees meer