Toebehoren

Een mes hou je in zijn beste kwaliteit door deze goed te onderhouden en dus ook goed op te bergen. Natuurlijk zijn hier voor messenblokken te verkrijgen maar uiteraard zijn er ook diverse andere toebehoren welke het bewaren van een mes professioneel, makkelijker, hygiënischer en veiliger te maken.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Een goed mes bewaar je makkelijk en veilig

De koks onder ons zullen het herkennen; de messenmap. Ideaal als je onderweg bent en al je eigen messen wilt meenemen. Door middel van het nylon en de beschermde binnenkant bergt u hiermee uw messencollectie veilig op. Natuurlijk begrijpen wij dat je ook voor thuis een prettig systeem wilt om je mes in goede staat te houden. In dat geval raden wij een messenbeschermer of messenhoes aan welke je magnetisch om het mes kunt ‘vouwen’. Zodoende kunt u het mes zonder problemen in de lade leggen zonder dat deze gaat roesten of beschadigd.

Heb je echter een mooie collectie aan messen en wil je deze makkelijk voor het grijpen hebben dan is een messenmagneet voor aan de muur natuurlijk een handige en ook hygiënische optie. Deze plakt of schroeft u aan de muur en buiten dat het een mooie aanwinst voor de keuken is, maak je het jezelf qua schoonmaak ook nog eens makkelijker.

Moeite met het openen van de oester? Dan mag een oesterhandschoen natuurlijk niet ontbreken! Uiteraard helpt dit tegen bescherming bij het toch al zo lastig openen van deze schelp. De handschoenen zijn verkrijgbaar in maten M tot XL, het is dan ook raadzaam om deze eerst eens te komen passen, aangezien de handschoen strak om de hand moet zitten voor perfect en veilig gebruik.

Uiteraard hebben wij in ons filiaal in de Markthal diverse messenmagneten van Bisbell welke naast allerlei kleuren ook verschillende formaten hebben. Komt u dus gerust eens kijken welke messenmagneet het beste bij jou in het interieur past.

Lees meer