Pannen

Wat is nu een goede pan? Uiteraard is dit qua merk of design geheel persoonlijk, maar een pan is goed als hij past bij wat je wil bereiden. Een visje bakken doe je niet in een kookpan, een sudderlapje gaar je niet in een RVS koekenpan en pasta kook je niet in een wok. Simpel, maar het zijn toch nuttige weetjes. Belangrijk is dus om te weten wat je wilt gaan doen en wat je wilt bereiden. Met de juiste pan wordt koken en bakken een feestje en kan je eindelijk genieten van een perfect gegrilde steak, een prachtige op de huid gebakken vis, of een stapel overheerlijke pannenkoeken.

 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Voor elk gerecht de juiste pan

Habitas heeft prachtige pannen; van duurzame 3-laags RVS pannen om goed en makkelijk mee te koken tot stevige en mooie gietijzeren braadpannen van bijvoorbeeld Sörel voor al je heerlijke stoofgerechten. Verschillende hoge kwaliteit koekenpannen van Woll en Green Pan voor verschillende toepassingen. Met en zonder anti-aanbaklaag, titanium, saphire, diamant of keramische coating, met en zonder afneembare steel… De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos.

Natuurlijk heeft iedere pan zijn verhaal, maar bij koekenpannen is dit een extra hoofdstuk. Het verschil zit hem vaak in het materiaal. Met de pannen van Woll kunt u direct aan de slag, maar neemt u een blauwstalen pan van Paderno dan dient deze voor gebruik wel even ingebakken te worden. Hoe dit werkt is simpel, mits het goed gedaan wordt. Zo neemt u bij het inbakken; olie, zout en aardappelschillen en deze bakt u helemaal zwart. Zodoende creëert u vanzelf een anti-aanbaklaag. Onze medewerkers kunnen u hierbij de nodige uitleg geven om de juiste keuze te maken.

Natuurlijk begrijpen wij dat een pan vanwege de omvang en het gewicht niet zo makkelijk mee te nemen is, zodoende bezorgen wij vanaf 25 euro gratis thuis.