Tafelen

Niets is gezelliger dan tafelen met vrienden of familie!
Het gezamenlijke enthousiasme, de passie en het delen van mooie gerechten zorgen er voor dat het eten alleen nog maar beter gaat smaken. Dineren of happen met gasten betekent voor jou als gastheer of -vrouw dat het uitpakken kan beginnen. Met luxe couverts tot vlijmscherpe steakmessen imponeer je de gasten en wordt het ook nog eens een feest op tafel. Of dit nu tijdens een zomerse barbecue of kerstdiner is; het oog wil ook wat!

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Als je met vrienden, familie of samen gezellig aan tafel schuift, zorgt een goed en mooi bestek voor een chique en warme uitstraling. Het uitermate populaire bestek van Laguiole, met bijvoorbeeld een heft van koeienhoorn of ingelegd met parelmoer, is er in verschillende prijsklassen en tevens ook ideaal als geschenk. Niet voor niets is dit Franse merk favoriet bij veel Bourgondiërs vanwege de uitstraling en de gewaarborgde kwaliteit.

Nog meer tips nodig? Serveer tijdens je diner een frisse salade bijvoorbeeld eens in een mooie robuuste olijfhouten schaal. Of schenk die mooi op smaak uitgekozen wijn vanuit een Swirling Carafe van Vacuvin. Je zult merken dat aandacht aan details tot complimenten zal leiden. Als uiteindelijk de zon ondergaat en de kaarsjes aan  gaan komen de hapjes op tafel. Een luxe kaasplankje met een heerlijke keuze, maar denk dan eens aan de botermesjes of tapasvorkjes welke net dat beetje extra gezelligheid aan de avond geven. Maar ook tijdens de barbecue kunnen deze artikelen een grote toegevoegde waarde hebben. Dien voor de verandering eens malse spareribs op via een olijfhouten plank. De avond kan dan al niet meer stuk.

Ben je niet in de mogelijkheid om in onze winkel langs te komen, dan is online bestellen natuurlijk geen enkel probleem. Wij besteden veel zorg aan de manier van verzenden en zorgen er dus ook voor dat de artikelen goed zijn verpakt. Vandaag besteld is morgen in huis. En vanaf €25 zelfs gratis bezorgd binnen Nederland.

Lees meer