Babyservies

Kinderen, hoe klein ze ook zijn doen graag mee met de rest van de familie. Wie is er niet groot geworden met het proeven van kleine hapjes aan tafel? Al vanaf jonge leeftijd ontwikkelen de smaakpapillen zich en dit is dan ook belangrijk voor de smaakontwikkeling van de toekomst. Samen aan tafel eten met het gezin is een onderdeel van het sociale leven en vaak wordt hier de dag doorgenomen. Om in alle rust en zonder problemen aan tafel te gaan is er bestek en servies ontwikkelt welke geschikt is voor de kleintjes.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Speciaal voor de allerkleinste                                                                 

Al vanaf jongs af aan leren we onze kinderen tafelmanieren. Rechtop zitten, eten met je mond dicht, met mes en vork eten en elkaar smakelijk eten wensen. Het zijn vaak simpele etiquettevormen welke voor een goede ontwikkeling zorgen. Uiteraard blijft het leuk om de kleintjes te zien knoeien, maar een beetje tafelmanieren prenten we er het liefst al vroeg in.

Om een baby met volwassenen bestek te voeren is niet altijd even fijn en zeker niet veilig voor het nog onderontwikkelde gebit. Met die reden is het Franse merk Mastrad met een compleet babyservies op de markt gekomen. Van speciale flexibele drinkbeker caps, om van iedere beker een geschikte drinkbeker voor de kleine te maken, tot bestek van zacht materiaal in een handig meeneem hoesje. En dit allemaal van goede kwaliteit en in vrolijke kleuren. 

Ook hebben we hele leuk bakjes van Mastrad, maar ook Joseph Joseph om verse babyvoeding in mee te nemen. Wanneer je bijvoorbeeld zelf babyvoeding maakt met behulp van een blender of slowjuicer dan wil je dat ook handig mee kunnen nemen. Deze bakjes zorgen er voor dat de voeding luchtdicht verpakt is en zodoende de vitamines gewaarborgd blijven.

Vandaag, voor 20.00 uur, besteld is morgen in huis en vanaf €25 gratis thuisbezorgd.

Lees meer