Bar & Wijn

Iedere bourgondiër kent het fenomeen natafelen. Niets is zo lekker om na een lange werkdag, een avondje uit of gezellig thuis met vrienden nog even een borreltje te doen. Lekker napraten met een goed glas wijn, een mooie whisky of een biertje is vaak al genoeg voor een fantastische avond. Een collectie aan bar en wijn artikelen mag in dit geval natuurlijk niet ontbreken. Mooie wijnglazen, kaasplankjes en zelfs accesoires om de lekkerste cocktails te maken, bij Habitas vind je het allemaal.

Lees meer

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Daar moet op gedronken worden...

Heerlijk natafelen is natuurlijk het fijnst als je over de juiste accesoires beschikt. Een goede wijn uit een luxe karaf, schenk deze in één van de mooie wijnglazen van Luminarc en het feest is compleet. Bij Habitas hebben we een ruim assortiment geselecteerd aan bar en wijn artikelen. Van Laguiole kurkentrekkers met een houten handvat tot vacuumpompen om de wijn langer te kunnen bewaren. Laten we eerlijk zijn, een goede wijn hoeft niet dezelfde avond op. Daarnaast hebben we nog een mooie bar collectie. Veel artikelen die zullen helpen bij het maken van cocktails en daarmee een feest maken van ieder cocktail moment. Stampertjes voor Gin-Tonic, ice crushers, maar ook cocktail shakers en soda spoons behoren tot de mogelijkheden.

Bij een borreltje drinken hoort natuurlijk een hapje. Kleine snacks als een blokje kaas of verse worst, bittergarnituur of nootjes zijn hierbij meer regel dan uitzondering. Deze tussendoortjes serveer je natuurlijk niet direct uit het zakje of plastic bakje waarin het is gekocht, maar zet je feestelijk op tafel. Geef de avond net dat beetje extra door de snack te serveren op een echte kaasplank of in olijfhouten schaaltjes. Reken maar dat de gasten tot in de kleine uurtjes blijven zitten.


Vandaag, voor 20.00, besteld is morgen in huis en vanaf €25 gratis thuisbezorgd.

Lees meer