Bestek & Couverts

Een mooi bestek of saladecouvert mag natuurlijk niet ontbreken in de inventaris van een levensgenieter. Eten doe je ook met de ogen en dus is een mooie manier van serveren of het juiste bestek al de helft van de feestelijke avond. Dineren met een mooi bestek komt dus ten goede aan de smaakbeleving, kies daarom voor een kwalitatief hoogwaardig bestek of saladecouvert en laat de complimenten maar binnen komen.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Een mooi bestek doet wonderen!

Bij de fijnproevers onder ons zal er bij het horen van de naam Laguiole ongewtijfeld een belletje gaan rinkelen. Dit Franse merk is al decennia lang een favoriet bij veel mensen die naast kwaliteit ook voor een mooie uitstraling op tafel willen zorgen. Het bestek van Laguiole is uit te breiden met ontzettend mooie artikelen als: een saladecouvert, broodmessen met of zonder stokbroodplank, botermesjes en kaasmesjes in diverse kleuren handvatten. Op die manier kun zowel in delen als in grote getalen een nieuw bestek aanschaffen of natuurlijk kado geven aan vrienden, familie of kennissen.

Wanneer je hart uitgaat naar een wat strakker bestek is het bestek van het Australische Maxwell & Williams ideaal. Mooi bestek van RVS in en hoogwaardige kwaliteit die je zelf samen kunt stellen. Ook binnen deze lijn zijn bijvoorbeeld botermesjes of vismesjes te bestellen, maar natuurlijk telt het uitgebreide assortiment ook dessertlepels of bijvoorbeeld gebakvorken. 

Ook aan de kleinste hebben we gedacht, want het merk Mastrad heeft een ontzettend leuk babyservies waaronder ook bestek in handige bakjes om mee te nemen. Zodoende kunnen klein en groot genieten van een ongestoorde maaltijd.

Vandaag besteld is morgen in huis en vanaf €25 gratis thuisbezorgd.

Lees meer