Onderzetters

Goede onderzetters zijn onmisbaar in een huishouden. Ze zorgen ervoor dat je een hete pan of glas op tafel kan zetten zonder kringen of rare vlekken te veroorzaken. Onderzetters gebruik je vaak om je tafel te beschermen tegen de hitte van de pan of kringen van glazen, alleen zien die onderzetters er vaak wat minder leuk uit. Dan hebben wij een aantal mooi gedesignde en praktische opties voor je!

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Onderzetters in de leukste kleuren en designs

Veel mensen zijn vaak op zoek naar leuke, gekleurde onderzetters welke praktisch in gebruik zijn en makkelijk op te bergen. Vaak blijkt dit toch nog een lastige zoektocht en neemt de gemiddelde onderzetter vaak ontzettend veel plek in in de keukenlade, of niet? Dit kan nogal eens voor irritatie zorgen en worden de onderzetters vaak niet meer gebruikt, wat ten koste gaat van de tafel of andere meubels.

We hebben van het merk Colour Works een flink aantal opvouwbare onderzetters in diverse kleuren. Deze hippe onderzetter neemt minder ruimte in, is door de siliconen coating vlekvrij en bovendien hittebestendig tot  210 graden. Daarnaast passen ze in veel interieurs doordat ze er in verschillende kleuren zijn. Liever een wat simpelere onderzetter? Dan hebben we stevige, rechte onderzetters van ZAK! die ook in verschillende kleuren leverbaar zijn.

Wilt u echter voor een rustieke uitstraling zorgen op tafel, denkt u dan eens aan de leistenen onderzetters van kaasmerk Boska. Welke naast een goede onderzetter ook goed als presentatie materiaal fungeert tijdens een kaasplankje of gezellige tapasavond.

Vandaag, voor 20.00 uur, besteld is morgen in huis en vanaf €25 gratis thuisbezorgd.

Lees meer