Kookboeken

Totaal 299 artikelen
Gesorteerd op:

Kookboeken hebben hun charme nog lang niet verloren

Dat er digitaal zó veel te vinden is op het gebied van recepturen is natuurlijk fantastisch, maar haalt het echt de charme van het openen van een gloednieuw kookboek? Wij denken van niet! Een kookboek is namelijk een verzamelstuk en tegelijkertijd aanwinst voor jouw keuken of boekenkast. Alleen bij het lezen van sommige recepten wil je de garde al ter hand nemen om flink aan de slag te gaan, toch? Wat dacht je van de boeken van sterrenchefs Herman Den Blijker, Jamie Oliver en Nigella Lawson? Zomaar drie namen die door kookboeken nog bekender zijn geworden dan zij al waren. Zij geven jou een kijkje in de sterrenkeuken, maar leren je ook hoe je smaakvol kan koken op een simpele manier. Zet de oven maar vast aan en de kookpan op het vuur, aan de slag!

Maar ook de televisie heeft invloed op het ontwikkelen van boeken, want het grote succes van Heel Holland Bakt heeft er voor gezorgd dat iedere winnaar een fantastisch boek mocht uitbrengen. Het zijn maar een paar boeken welke jou als beginnende thuisbakker op weg helpen. Het grote voordeel? Jij hebt in één keer alle recepten in 1 bundel. Haal hierbij een bakvorm van Nordic Ware in huis en je bent hard op weg om de volgende winnaar van Holland Bakt te worden.

Natuurlijk moet er ook af en toe op de lijn gelet worden. De boeken hiervan zijn natuurlijk in grote getalen bij ons aanwezig. Al was het alleen maar om ze zelf ook eens door te bladeren. Of het nu om een koolhydraatarm dieet gaat, een glutenvrij dieet of ga je eindelijk de uitdaging aan om vegan te gaan eten. Je leest het al, onze collectie boeken puilt uit en heeft voor ieder wat wils. Neem dan ook gerust een kijkje in het assortiment en laat je verrassen!