Bekende chefs

Tegenwoordig hoor je er als bekende chef niet meer bij als je geen eigen kookboek hebt. Of dit nu een kookboek vol eigen gerechten is, een boek van een sterrenrestaurant of een bundel verhalen over de gastronomie. Chefs laten graag hun eigen visie zien door middel van boeken en laten we eerlijk zijn; een kijkje in de keuken van een sterrenchef is altijd interessant. Habitas neemt je mee in deze keukens en laat je genieten van signatuur gerechten en de lekkerste internationale recepten.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van Nigella Lawson tot Herman den Blijker

Wie in de namiddag of avond de televisie aanzet ontkomt er bijna niet aan: kookprogramma's. Of dit nu Masterchef of Heel Holland Bakt is, 24 Kitchen of de programma's van diverse chefkoks, Nederland zit aan de buis gekluisterd. Het zal dan ook niemand verbazen dat er de laatste jaren boeken zijn uitgekomen welke de hobbykok of thuisbakker een handje op weg helpen om de sterrenchef van de buurt te worden.

Kookprogramma's zijn dus hot en een bekend voorbeeld van een tv en chefkok is Jamie Oliver. Deze Engelsman heeft een enorme staat van dienst en heeft inmiddels al 17 boeken uitgebracht. Deze boeken worden op dezelfde, makkelijke manier uitgelegd als op televisie en zijn hiermee razend populair bij de jongeren onder ons. Met een boek van Jamie heb je binnen no time een eigen Jamie in de keuken staan. Voor de mannen is Nigella Lawson natuurlijk een prettige verschijning, zij staat vooral bekend om de wat 'vollere' gerechten. Met alle gezelligheid en warmte waarmee zij haar gerechten presenteert is ook het koken uit haar boeken een feestje.

Ook Nederlanse chefs mogen natuurlijk niet ontbreken in een assortiment als deze.  We nemen een Rudolph van Veen, welke natuurlijk bekend werd door zijn optredens bij Life & Cooking. Inmiddels is deze meester pattisier mede oprichter van 24 Kitchen en heeft ook hij de nodige boeken geschreven, welke gemakkelijk uitleggen hoe je mooie gerechten en desserts op tafel krijgt. Of wat te denken van branieschopper Herman den Blijker, welke we kennen van programma's als 'Herrie in de keuken' en prachtige boeken als 'Vlees' en 'Herman over bonen'. 

We blijven ons assortiment uitbreiden en doen ons best om de nieuwste boeken toe te voegen. Hou dus nauwlettend de webshop in de gaten.

 

Lees meer