Levering & Verzendkosten

Levertijd

Bestellingen vóór 20.00u besteld worden bij ons dezelfde dag verzonden! Dit geldt voor alle bestelling geplaatst op maandag t/m vrijdag waarvan de betaling binnen is. Bestellingen die worden geplaatst in het weekend worden maandag verzonden.

Onze pakketten worden bezorgd door PostNL. U krijgt altijd een Track&Trace code waarmee u uw zending kunt volgen. Op een postbusadres levert PostNL geen pakketten af die zwaarder zijn dan 12 kilo. Wij raden u daarom aan om bij een grote bestelling geen postbusadres te gebruiken maar een regulier adres.

Vertraging tijdens verzending

In uw account kunt u zien of uw bestelling verzonden is of nog wordt verwerkt. Als uw bestelling in uw account de status ‘voltooid’ heeft maar u deze nog niet heeft ontvangen, kunt u het beste nog een paar werkdagen wachten. In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur, enkele dagen over de bezorging van een bestelling.

Heeft u uw bestelling 3 werkdagen nadat deze is verzonden nog niet ontvangen?
Neem dan contact op met onze klantenservice. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we u vriendelijk uw bestelnummer te vermelden in uw e-mail.


Verzendkosten

Onze verzendkosten voor afleveradressen binnen Nederland zijn als volgt:

Bestelbedrag

Verzendkosten

t/m € 12,50

€ 5,95

vanaf € 12,51 t/m € 25,-         

€ 3,95

vanaf € 25,-

gratis


 

Bestellingen met een afleveradres in België en Duitsland hebben de volgende tarieven:

Bestelbedrag

Verzendkosten

t/m € 15,-

€ 7,95

vanaf € 15,- t/m € 35,-

€ 5,95

vanaf € 35,-

gratisWij kunnen alleen bestellingen verzenden naar landen waaruit gekozen kan worden bij het opgeven van uw verzendadres. Het is niet mogelijk bestellingen naar andere landen te versturen.

 

Afhaal mogelijkheden

U kunt er ook voor kiezen uw bestelling af te halen in het Pick-Up Point in Schiedam, of in ons filiaal in de Markthal Rotterdam. Er worden bij deze verzendmethode geen verzendkosten in rekening gebracht. De afhaallocatie is te bepalen bij de afrekenpagina. Bij bestellingen die afgehaald worden in het Pick-Up Point in Schiedam geldt: vóór 17.00 uur besteld is dezelfde dag nog ophalen! Bestellingen die in de Markthal Rotterdam worden afgehaald liggen de volgende dag al voor u klaar. Kijk hier voor de openingstijden en adresgegevens van beide locaties.

 

Feestdagen

Wij streven ernaar dat uw bestelling ook rond de feestdagen op tijd wordt bezorgd. Wij zijn hiervoor wel afhankelijk van de bezorgtijden van PostNL. Afwijkende bezorgdata zullen wij daarom hieronder plaatsen.

 

Besteldatum

Bezorgdatum NL

Bezorgdatum BE

Paasweekend
za 20 april

di 23 april

di 23 april

ma 22 april

di 23 april

di 23 april

dag voor Hemelvaart
wo 29 mei

vr 31 mei

vr 31 mei

Hemelvaart
do 30 mei

za 1 juni

za 1 juni

tweede pinksterdag
ma 10 juni

wo 12 juni

wo 12 juni