Markthal Rotterdam
De Markthal, Rotterdam.
Foodwalhalla en bruisend culinair hart van Rotterdam en de rest van Nederland!


Op een oppervlakte groter dan een voetbalveld, overdekt door een boog met het grootste kunstwerk van Europa, vind je een foodbelevenis die zijn weerga niet kent! 96 versunits, diverse voedsel speciaalzaken, een smaak- en opleidingscentrum, diverse restaurants en café's, 1200 parkeerplaatsen, naast een groot OV-punt, en dat alles in het hart van Rotterdam.
Als Koken Een Manier Van Leven Is...

Wij zijn helemaal door het dolle heen en ontzettend trots dat wij deel mogen uitmaken van dit fantastische project!

Onze strategie is altijd gericht geweest op 'clicks & bricks', oftewel: de toekomst bestaat uit internet & winkels, naast elkaar. De één kan niet zonder de ander en vice versa. Onze webshop (clicks) is gestaag aan het groeien en deze groei blijven we ondersteunen met fysieke winkels (bricks). Habitas Schiedam zal binnen ons bedrijf als hoofdvestiging functioneren: hier hebben wij onze webwinkel met pick-up point en de centrale voorraad.

Ons prachtige filiaal in de Markthal Rotterdam is voor ons echt 'the icing on the cake'.

Wij bieden meer dan alleen kookspullen:
er worden regelmatig fantastische demonstraties gegeven waardoor de winkel met heerlijke geuren wordt gevuld. Daarbij kunt u altijd bij onze medewerkers terrecht voor een passend advies.

Kom langs bij Habitas en laat je inspireren door de unieke belevenis die je in de Markthal Rotterdam ervaart!Een laatste woord: wij willen jullie, onze klanten, ontzettend bedanken. We kunnen samen heel veel, maar zonder jullie was dit niet mogelijk geweest!