Pannen

Wat is nu een goede pan?
Uiteraard is dit qua merk, uitgave of design geheel persoonlijk, maar een pan is goed als hij past bij wat je wil bereiden. Een visje bakken doe je niet in een kookpan, een sudderlapje gaar je niet in een RVS koekenpan en pasta kook je niet in een wok. Simpel, maar het is nuttig én belangrijk om te weten wat je wilt gaan doen en waarin je de ingrediënten wilt bereiden. Met de juiste pan wordt koken, bakken en grillen een fluitje van een cent en kan je genieten van een perfect gegrilde steak, een prachtige op de huid gebakken vis, of een stapel overheerlijke pannenkoeken.

 

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bij Habitas hebben we prachtige pannen; van duurzame RVS pannen om goed en makkelijk mee te koken tot stevige en mooie gietijzeren braadpannen van bijvoorbeeld Sürel voor al je heerlijke stoofgerechten. Maar ook hoge kwaliteit koekenpannen van Woll, Garcima en Masterclass voor verschillende toepassingen behoren tot de opties. Met en zonder anti-aanbaklaag, Titanium of Diamant coating, met en zonder afneembare steel… De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos!

Natuurlijk heeft iedere pan zijn verhaal, maar bij de koekenpan is dit een extra hoofdstuk. Het verschil zit hem vaak in het materiaal. Met de pannen van Woll kunt u direct zonder moeite aan de slag, maar neemt u een stalen pan van Paderno of Garcima dan dienen deze voor gebruik wel even ingebrand te worden. Deze handeling vereist wél even wat handigheid, maar als dit eenmaal gebeurd is dan merk je pas wat een stalen pan met je stukje vlees of gebakken aardappelen doet. Onze medewerkers kunnen u bij de keuze van een pan uiteraard de nodige uitleg en informatie geven.

Natuurlijk begrijpen wij dat een pan vanwege de omvang en het gewicht niet makkelijk mee te nemen is, zodoende bezorgen wij vanaf 25 euro gratis thuis.

Lees meer