Pannen
Wat is nu een goede pan?
Uiteraard is dit qua merk, uitgave of design geheel persoonlijk, maar een pan is goed als hij past bij wat je wil bereiden. Een visje bakken doe je niet in een kookpan, een sudderlapje gaar je niet in een RVS koekenpan en pasta kook je niet in een wok. Simpel, maar het is nuttig én belangrijk om te weten wat je wilt gaan doen en waarin je de ingrediënten wilt bereiden. Met de juiste pan wordt koken, bakken en grillen een fluitje van een cent en kan je genieten van een perfect gegrilde steak, een prachtige op de huid gebakken vis, of een stapel overheerlijke pannenkoeken.
-
web only€ 129,00
Hotpan van Kuhn Rikon.
Meer Informatie
Bereid voedsel gezond, eenvoudig en energie besparend met de Hotpan! De pan bestaat uit twee delen: de RVS pan met deksel, en een isolerende kom.
Geschikt voor elke hittebron, inclusief inductie.
Formaat: 3l / 22cm
Kleur: wit
Kijk hieronder voor meer informatie en een demonstratiefilmpje! -
web only€ 99,00
Hotpan van Kuhn Rikon.
Meer Informatie
Bereid voedsel gezond, eenvoudig en energie besparend met de Hotpan! De pan bestaat uit twee delen: de RVS pan met deksel, en een isolerende kom.
Geschikt voor elke hittebron, inclusief inductie.
Formaat: 3l / 22cm
Kleur: zwart
Kijk hieronder voor meer informatie en een demonstratiefilmpje!