Braadsledes & Ovenschalen

Braden in de braadslede, wat is er nu lekkerder dan dat? De heerlijke geuren die uit de oven komen bij het braden van een mooi stuk wild, een rosbief of die gigantische kalkoen die het Kerst feestmaal compleet maakt. Ook de ovenschaal is favoriet als het om gerechten gaat die een langere garing nodig hebben. Of het nu een verse lasagne is, creme brulee of een mooie quiche. Keuze genoeg voor een ovenheerlijke maaltijd.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Braadsledes

De braadslede is populair in menig professionele keuken, dit komt voornamelijk door de grote hoeveelheden vlees, groentes of vis die je in één keer kunt bereiden. Toch merken wij dat de braadslede (vooral rond de feestdagen) een enorm gewilde keukenaccessoire is geworden bij de hobbykoks onder ons. En dat is niet vreemd, want we garen steeds vaker onze eigen stukken vlees. Of dit nu gevogelte, wild, vis, of vlees is, arroseer (overgiet het braadstuk) met de toegevoegde bouillon en het opgevangen braadvocht zodat het braadstuk meer smaak krijgt en nooit uitdroogt.

Ovenschalen

Wat je allemaal met een ovenschaal kan doen, kunnen wij natuurlijk uren over praten. De mogelijkheden zijn inmiddels eindeloos en zowel zoete als hartige gerechten zijn er in talloze variaties. De porseleinen schalen van Maxwell Williams zijn erg populair voor ragouts, creme brulee, quiches en lavacakes. Uiteraard maakt u ook de perfecte lasagnes, diverse ovenschotels en zoete, warme nagerechten in deze schalen. Natuurlijk hebben wij in onze winkel in de Markthal een groots assortiment, komt u dus gerust eens kijken naar de mogelijkheden.

Lees meer