Grillpannen

Grillen is gezond en dat komt voornamelijk doordat je vlees, vis of groenten niet direct in de olie of boter legt maar op de ribbels van de grillpan. Het grillen van producten gebeurt op hoge temperatuur en vaak zonder olie of boter. Wil je echter toch een vetstof gebruiken smeer dan het product in zodat deze makkelijker los komt. Gelukkig is dit bij de grillpannen van Woll en Ronneby Bruk niet nodig.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Grillen met de juiste pan

Je kent het vast wel; gegrilde stukken entrecote, groente als courgette of heerlijke tonijn met die mooie karakteristieke streepjes op het product. Buiten dat het gezond is, zal je merken dat de garing mooi gelijk is en ook nog eens een mooie, bijna barbecue achtige smaak afgeeft. Natuurlijk is dit niet voor alle grillpannen weggelegd want ook bij deze techniek geldt: hoe zwaarder de pan, hoe beter. Het zijn dan ook voornamelijk de gietijzeren pannen van Ronneby Bruk welke favoriet zijn door de perfecte geleiding van de pan en geschikt zijn voor iedere warmtebron. Brand de pan eerst in met olie en laat deze dan afkoelen, hierna bent u klaar om te grillen. Houdt de pan na gebruik en schoonmaak lekker vet, dan heeft u het meeste plezier van deze pannen.

Uiteraard willen wij u ook voorstellen aan de grillpannen van Woll, welke de warmte naar binnen toe geleiden en de hitte opslaan. Zodoende hou je de temperatuur constant, ook als je deze op een lagere stand zet. Een voordeel hiervan is dat dit energiebesparender werkt dan een gietijzeren pan.

U merkt het al, ook voor je perfecte grillpan moet je bij Habitas zijn. Uiteraard zijn deze op onze site te bestellen, maar bent u benieuwd naar het gewicht van dit kookgerei? Kom dan eens langs in ons Markthal filiaal.

Lees meer