Hapjespannen

Een goede hapjespan, ook wel sauteerpan genoemd, mag niet ontbreken in de keuken. Hij lijkt niet veel te verschillen van een koekenpan maar dankzij de hogere rand is hij uitermate geschikt voor de bereiding van o.a. eenpansgerechten, grotere hoeveelheden en natuurlijk lekkere hapjes. Vaak zijn er ook deksels beschikbaar voor deze pannen zodat gerechten heerlijk kunnen sudderen of zelfs stoven! 

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Pannen met een anti-aanbaklaag

Wat maakt een pan mét anti-aanbaklaag zo bijzonder en makkelijk? Dit zit hem zoals gezegd in de laag, welke er voor zorgt dat u ten alle tijden kunt bakken zonder dat iets aan de pan blijft plakken. Dit is vooral ideaal bij het bakken van pannenkoeken, vis of een omeletje. Bij voorkeur raden we dan ook de pannen van Woll aan. Deze pannen bevatten géén teflon/PFOA laag welke sinds 2015 verboden zijn in productie omdat deze giftige stoffen bevatten. Zodoende kunnen deze lagen dan ook zo goed als niet kapot en kunt u in het geval van Woll zelfs met metaal in de pan te werk gaan.

Pannen zonder anti-aanbaklaag

Anders dan het gebruik van anti-aanbak zijn er pannen en producten welke juist baat hebben zonder deze laag. Het betreft hier voornamelijk stalen pannen welke eerst voorbewerkt moeten worden. Als we bijvoorbeeld kijken naar de pannen van Garcima dan dienen deze eerst ingebakken te worden met olie, aardappelschillen en zout zodat u vanzelf een anti-aanbaklaag gaat creëren. Naarmate je deze pannen meer gaat gebruiken zult u merken dat ze steeds beter gaan bakken. Vooral bij het bakken van aardappeltjes en een mooie biefstuk is dit heel geschikt omdat je juist dán dat mooie krokante korstje krijgt, iets wat je bij een anti-aanbakpan veel moeilijker voor elkaar krijgt.

Mocht u een mooie pan hebben uitgezocht maar wordt deze geleverd zonder deksel? Neem dan een kijkje bij onze deksels, hier zit vast een passende deksel voor u tussen!

U merkt het al, een goede koekenpan is het overdenken waard, mocht u na het bekijken van de site nog vragen hebben kom dan eens langs in de winkel voor meer advies.

Lees meer