Kookpannen & pannensets

Het kan wel eens voorkomen dat bij verhuizing het gasfornuis plaats heeft gemaakt voor inductie, een keramische kookplaat of vice versa. In dat geval is het raadzaam en vaak zelfs noodzakelijk om aan nieuwe pannen te gaan denken. Uiteraard kunt u deze kookpannen los aanschaffen, maar bij het denken aan een set bent u vaak ook nog eens voordeliger uit en direct klaar met de aanschaf van al uw pannen. Om je op weg te helpen hebben wij een aantal mooie sets samengesteld.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Ready, set, go!

Naast de koekenpan is de kookpan een onmisbaar item in de keuken. Natuurlijk kun je in iedere pan koken, maar het oog wil ook wat. Naast het uiterlijk is ook het materiaal en de degelijkheid enorm van belang bij het kiezen van een goede kookpan. Natuurlijk zijn al deze pannen los te koop, want het komt vaak voor dat één van de pannen zijn beste tijd gehad heeft. Of dat u nét die ene pan vaker gebruikt en er één extra wilt. In dat geval bent u zowel op onze website als in ons filiaal in de Markthal op het goede adres.

Zoals gezegd is de pannenset voordelig en ook nog eens makkelijk. Wat dacht u van de 5-delige pannensets van Habonne, waarbij u kunt kiezen tussen de Robust (strak, mat design) en de Forte serie (met siliconen handgrepen, welke hittebestendig zijn). Ideale pannensets voor een zeer mooie prijs! Waar we Woll voornamelijk kennen van de koekenpannen, hebben wij sinds kort ook de 4 en 6 delige kookpan sets uit de ‘Concept’ lijn. Het ideale van deze lijn is dat het deksel op drie verschillende manieren op de pan kan:

- Leunend op de handvaten, waardoor het deksel licht kan kantelen. Hierdoor kunt u heel gemakkelijk uw etenswaren afgieten zonder gedoe met pannenlappen en theedoeken! Daarbij is het ook erg handig bij het koken van bijvoorbeeld aardappelen, omdat er altijd wat lucht in de pan kan komen en de druk dus minder hoog is.

- Wanneer u het deksel iets draait komt deze zo op de pan te liggen dat het deksel helemaal sluit.

- Ook kunt u het deksel verticaal in één van de grepen zetten, ideaal wanneer u in de pan aan het roeren bent! Geen aanrecht vol druppende deksels meer.

Lees meer