Overige pannen

Mocht u na lang zoeken in ons uitgebreide assortiment nog steeds niet die ene desbetreffende pan hebben gevonden, dan biedt deze categorie misschien uitkomst. Het kan namelijk voorkomen dat een pan niet binnen in een bepaalde categorie valt of een pan bevat juist multifunctionele opties. In dat geval hebben wij voor u een sortering pannen gemaakt die varieërt van ei pocheerpannen tot de klassieke emaille frituurpan.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

De Wonderpan

Een beetje in de vergetelheid geraakt, maar daarom niet minder functioneel: de Wonderpan. Waaróm de pan zo heet zult u merken bij het gebruik van dit artikel. Het is namelijk niet voor niets dat er de laatste jaren weer volop vraag naar is, want de Wonderpan zorgt er voor dat u zónder oven tóch uw gerechten kunt bakken. De buitenpan werkt eigenlijk als een mini-oven en de binnenpan als bakvorm. Dus wat u er ook in doet, afbakbroodjes, cakebeslagen of ovengerechten, de Wonderpan plaats je op het fornuis en maakt het onmogelijke mogelijk.

Hartig zoals het hoort

Naast alle zoetigheden is het ook niet vreemd dat er voor asperges, pasta’s en diverse sauzen speciale pannen bestaan. Sauspannen voor de geleiding en het perfect warm houden, asperge en –pastapannen die zorgen dat ze door de hoogte de pasta of asperge in een mooie structuur houden. Mocht het echter nog niet genoeg zijn dan heeft Habitas ook nog diverse kaas fonduepannen en voor de liefhebbers van heerlijke paëlla maken de pannen van Kitchencraft het maken van dit Spaanse gerecht ook nog tot een fluitje van een cent. 

Lees meer