Pannenkoekenpan

De pannenkoek is één van de meest onderschatte recepturen in de keuken. Hoe vaak gebeurt het niet dat een pannenkoek blijft plakken aan de pan? Het gaat dan ook vaak mis bij het selecteren van geschikt kookgerei voor deze zoete lekkernij. Om een hoop ellende te voorkomen helpen wij je bij het zoeken van de juiste pannenkoekenpan.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Wie zoet is krijgt lekkers!

De pannenkoek mag dan één van Nederlands’ bekendste gerechten zijn, toch is dit niet een typisch Hollands feestmaal. Al vanaf de Romeinse tijd is de pannenkoek of crepe in talloze recepturen te bereiden en kennen veel landen hun eigen specialiteit. Zo kennen de Fransen bijvoorbeeld de Crepe Suzette; een dun flensje gekarameliseerd met sinaasappel en besprenkeld met Grand Marnier. Maar ook de Duitser hebben hun eigen Pfannkuchen en de Russen een Blini (pannenkoekjes van boekweitmeel). Grootverbruikers zijn natuurlijk de Amerikanen welke er een geheel eigen ontbijt van maken met ahornsiroop.

Toch vinden wij Nederlanders onze eigen versie van de pannenkoek het lekkerst, maar blijkt dat dit nog niet eens zo makkelijk te maken valt. Een goede pannenkoekenpan, crepespan of poffertjespan biedt dan natuurlijk uitkomst. Bij de pannenkoekenpannen van Woll is het voornamelijk de gelijkmatige warmteverdeling welke door de hele pan verspreidt wordt, die er voor zorgt dat de pannenkoek er moeiteloos uit komt. Bovendien hebben deze pannen geen opstaande rand, zoals een koekenpan en dus zijn de pannenkoeken makkelijk om te draaien.

Ook de pannenkoekenpannen van Mastrad zijn ideaal vanwege de Xylon non-stick laag. Deze zorgt er voor dat de pannenkoek niet blijft plakken en is tevens geschikt voor elke warmtebron.

Uiteraard worden deze pannen gratis thuisbezorgd, maar u bent ook welkom in de winkel om even aan te voelen hoe de pan in de hand ligt. Eet smakelijk!

Lees meer