Sauspan & Steelpan

Bij Habitas hebben we een ruim assortiment sauspannen. Op zoek naar een sauspan met of zonder schenktuit? Wel of niet geschikt voor inductie? Of bent u op zoek naar een sauspan met passende deksel? Graag helpen wij u op weg en hebben wij hier al onze sauspannen verzameld. 
Let om te beginnen goed op de gewenste warmtebron. De hele kleine sauspannen worden mogelijk niet herkend door alle inductieplaten. 

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

De sauspan

Het maken van een goede saus gaat een stuk eenvoudiger in een goede sauspan. De steel van de sauspan zorgt ervoor dat de makkelijk verplaatst kan worden en dat ook schenken, wanneer nodig, een fluitje van een cent is. 

Bij Habitas vindt u sauspannen van verschillende materialen, welke u moet kiezen is helemaal afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. 
Sauspannen van RVS zijn betaalbaar, duurzaam en mogen meestal mee in de vaatwasser. Ook zijn deze vaak onderdeel van een complete pannenset wat ontzettend handig is wanneer u op zoek bent naar meerdere pannen. De koperen pannen, zoals bijvoorbeeld deze sauspan van Paderno, staan bekend om hun optimale warmtegeleiding wat bij o.a. het maken van een saus van groot belang is. De koperen pannen zijn dan wel kostbaar maar gaan ook een leven lang mee en zijn eenvoudig te reinigen. Let ook zeker op de gewenste warmtebron bij de aanschaf van een nieuwe sauspan / steelpan. Niet alle pannen zijn geschikt voor inductie.
En mocht u graag wat meer saus maken of een portie in kunnen vriezen, kies dan zeker voor een grotere maat. 

Lees meer