Vispannen

De vispan is te herkennen aan zijn ovale vorm, hierdoor kunt u met gemak een hele vis bereiden. In ons assortiment vindt u vispannen met en zonder anti-aanbaklaag maar ook vispannen met een afneembaar handvat van bijvoorbeeld Woll. Dit is niet alleen ruimtebesparend maar past hierdoor ook makkelijker in de oven voor die laatste touch aan het gerecht.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Verschillen tussen vispannen

Een vispan is door zijn vorm uitermate geschikt voor de bereiding van een hele vis. Wel zijn er verschillende soorten vispannen. Ben u op zoek naar een vispan die geschikt is voor inductie of juist een vispan waar de steel van te verwijderen is. De keuze voor de beste vispan is volledig afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Bakken in een pan met een anti-aanbaklaag, zoals Woll, geeft eenvoudig een goed resultaat. De RVS pannen zonder anti-aanbaklaag hebben enige voorbereiding nodig maar geven eveneens een heerlijk resultaat. Om schelpdieren zoals mosselen te kunnen bereiden raden wij de mosselpan aan, die hebben wij ook in diverse formaten en leuke kleuren. 

Lees meer