Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 30 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.


De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Retourneren vanuit Nederland is gratis. U kunt de te retourneren artikelen gratis versturen, vraag onderaan deze pagina uw retourlabel aan. Wij sturen u die vervolgens per mail toe.

Let op: Artikelen geleverd met een afleverafspraak zijn uitgesloten van bovenstaande regeling. Hiervoor komen de retourkosten voor rekening van de consument.
Dit geldt o.a. voor barbecue's zoals Big Green Egg, Everdure etc. 
Producten zoals mondkapjes kunnen omwille van de hygiëne niet geretourneerd of geruild worden. 

Retourneren vanuit België of Duitsland is ook mogelijk, dit kan voor een gereduceerd tarief van €5,- 
Neem contact met ons op voor een DHL label, wij zullen de retourkosten vervolgens inhouden op de terugbetaling.

Contact opnemen kan via:
E-mail: klantenservice@habitas-online.nl
Telefoon: +31 10 426 53 31

Verkeerd of defect artikel ontvangen

Mocht u per ongeluk een verkeerd artikel hebben ontvangen of heeft het artikel een defect, neem dan contact met ons op via: klantenservice@habitas-online.nl, of bel naar +31 10 426 5331.
Meld hierbij alstublieft het bestelnummer en om welk artikel het gaat. Onze medewerkers kunnen u dan zo snel en zo goed mogelijk helpen.