Bartscher keukenapparaten

Zoals de naam al doet vermoeden is dit Duitse merk in 1876 opgericht door Anton Bartscher. Het duurde echter een aantal decennia voordat het merk naam maakte in de wereld van keukenapparatuur. Met deze apparatuur focuste Bartscher zich op het inrichten en leveren van grootkeukens. Als het bedrijf zich in 1971 uitbreidt, verhuist het zeven jaar later naar Salzkotten waar Bartscher tot op heden gevestigd is. Het zal u dan ook niet verbazen dat mede door de Duitse degelijkheid van deze apparatuur het een feest wordt om met Bartscher in de keuken te werken.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Duitse degelijkheid

Het grote enorme assortiment van Bartscher zegt eigenlijk al veel over de vraag die er is naar dit merk en zijn artikelen. Of het nu gericht is op de thuis keuken met apparaten als een citruspers of een blender. Of een compleet interieur van uw horecafiliaal, bij Bartscher zijn de mogelijkheden eindeloos.

Bij Habitas richten wij ons op de eerste plaats op de producten voor in de thuiskeuken. De hobbykoks onder ons doen méér en méér in de keuken en daar is goede apparatuur voor nodig. Bartscher blinkt uit in zijn prijs/kwaliteit verhouding en is qua design nog eens erg prettig om te zien. Melkopschuimers, friteuses, maar ook blenders en staafmixers halen het maximale uit uw keukenervaring. Zelfs als het aan komt op het gebied van slowcookers en rijstkokers kan Bartscher makkelijk de concurrentie aan.

Lees meer