Crock Pot

Slowcooken is letterlijk en figuurlijk hot! Dit wel zeggen dat de hype uit Amerika dusdanig is overgewaaid dat we in Nederland bijna niet meer zonder kunnen. Maar wat houdt slowcooken precies in? De naam zegt het eigenlijk al: het langzaam garen van bijvoorbeeld een stoofpot, soep, hachee of currie. Dit alles gebeurt op een temperatuur die niet boven de 100 graden uitkomt en zorgt dus voor een optimaal vitaminebehoud. Doordat je het deksel op de Pot houdt blijft de warmte behouden en zorgt de Crock Pot er voor dat je bij thuiskomst kan genieten van een verse maaltijd.Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

If it doesn't say Crock Pot, it's not the original

Zoals de slogan al zegt is het merk Crock Pot de beste in zijn soort. Of dit nu gaat om slowcookers of rijstkokers, de degelijkheid en kwaliteit straalt van het product af. En dat merkt u weer in het bereiden met de apparatuur van Crock Pot. Het bedieningsgemak waarmee je de slowcookers of rijstkokers bedient is vrij simpel; u doet de ingrediënten in de Pot, zet deze op een lage of hoge stand, et voila!

Uiteraard zitten er vele verschillen in de soorten Crock Pots die ons assortiment rijk is. Zo zijn er voor zowel de kleine als grote gezinnen types te vinden die bij elke wens passen. Houdt u het basic en klein dan is er de compacte 2,4 liter Crock Pot. Wilt u echter meer opties dan is er ook de mogelijkheid om de keuze te maken tussen een Crock Pot met warmhoud functie of digitaal instelbare timer. Voor de echte fijnproevers is de Crock Pot sauté natuurlijk een ideale optie omdat de binnenschaal gebruikt kan worden op het fornuis. Ideaal dus om uw kippetje of stukje vlees even aan te braden, zodoende blijft het braadvocht in de Pot en geniet u van alle smaken in het gerecht. U merkt het al; de Crock Pot is onmisbaar in de keuken.