Decora

Al ruim 40 jaar is het Italiaanse bedrijf Decora gespecialiseerd in banketartikelen en alles daar omheen. De Italiaanse De Luca familie  had voorafgaand aan het starten van het bedrijf al ruime ervaring in de horeca branche en besloot om decoratie materiaal te maken wat tot dan toe alleen beschikbaar was voor professionals.  Decora streeft naar de manier van werken zoals die al van oudsher in Italië gedaan wordt. Hun filosofie: 'Healthy and high-quality products' merkt u terug als er eenmaal mee aan het werk gaat.


Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bella Italia

Als je aan iemand het gebruik van deegwaren over kunt laten zijn het Italianen wel. De passie waarmee zij in de keuken staan getuigt van liefde voor de producten en dat merk je vaak terug in de smaak. Dat zij dus verstand van zaken hebben wat betreft keukengerei, bakvormen en gereedschap mag duidelijk zijn. Decora heeft bakvormen van geanodiseerd aluminium, wat wil zeggen dat deze een goede geleiding hebben en egaal bakken. Maar ook de diverse soorten gereedschap en chocolade vormen hebben een hoge kwaliteit en laten moeiteloos los.

Wilton

Decora is distributeur van het Engelse merk Wilton, dit merk gaat alweer terug naar 1929 wanneer Dewey Wilton zijn Wilton School of Cake Decoration begint. Het duurde echter 30 jaar tot het bedrijf Wilton Enterprises werd gestart en het eerste product over de toonbank gaat: de 'Tuk 'N Ruffle' cake trim. Een handige decoratie tool welke tot op vandaag nog steeds gebruikt wordt. Inmiddels is Wilton specialist op het gebied van smaakontwikkeling en heeft het een school, opleidingen en uiteraard de beste producten op de markt. Bij Habitas kunt u een hele hoop Wilton artikelen vinden en zijn er bakblikken in verschillende hippe soorten. Vooral tijdens Halloween kunt u helemaal los gaan met deze artikelen en merk je al snel waarom Wilton al zo lang een gevestigde naam is.