Dualit

Het Engelse merk Dualit is al sinds 1948 op de markt. De voormalig oprichter Max Gort-Barten bracht in dat jaar de elektrische heater Dual Lite (waarvan later de naam werd afgestamd) op de markt welke in beide richtingen van de kamer hitte uitstraalde. Het idee voor een toaster was toen snel geboren en het bedrijf groeide explosief. Dat het mechanisme van de toasters inmiddels tot perfectie is ontwikkeld maar de look nog steeds retro is zorgt er voor dat Dualit al decennia lang een feest is om in de keuken te hebben.Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Time to make a toast!

De broodroosters van Dualit hebben een afgeschermde hittebron waardoor ze makkelijker zijn schoon te maken. Geen kaas meer tussen de warmte elementen en geen ellende met schoonmaken. Natuurlijk kan je nog steeds zelf bepalen hoe bruin de toast moet met een simpele handomdraai. Dualit doet erg zijn best om voor iedere keuken een mooi exemplaar te maken. Zo zijn er strakkere versies zoals de Architect lijn maar ook de retro rode of de Copper versie voor de mooie oldschool look. Neem er een tosti tang bij en je hebt twee apparaten in één. Misschien duurt het maken van een tosti of het roosteren van brood allemaal een beetje te lang met een groot gezin? Dan is de 'Dualit new gen' een optie. Deze broodrooster heeft namelijk wel 6 gleuven dus ook met een groter gezin kan iedereen tegelijk eten. 

Niet alleen broodroosters maken Dualit tot één van de betere merken, ook de waterkokers (met een strakke retrolook en droogkookbeveiliging) handmixers (dé multitasker voor het opkloppen van eiwitten of beslagen, het kneden van degen) foodprocessors (ideaal voor alle keukenklusjes) staafmixers en blenders met een zeer krachtige motor inclusief onverwoestbare tritan kan zorgen er voor dat je na het gebruik van Dualit niet meer anders wilt.