Espressions keukenapparaten

Wie regelmatig de afleveringen kijkt van Master Chef Australia en Junior Master Chef Australia zal zijn opgevallen dat de apparaten van Espressions (in Australië beter bekend als Sunbeam) regelmatig gebruikt worden. Dat een gerenommeerd programma met grote chefs kiest voor de apparatuur van dit merk zegt veel over de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Het is dan ook niets voor niets dat Espressions inmiddels een groot aandeel heeft in de wereld van keukenapparatuur.


Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Espress Yourself

Met Espressions kunt u vele kanten op en dat zegt ook veel over het assortiment. Van keukenmachines tot waterkokers en van voedseldrogers tot complete supercookers. Espressions biedt altijd de service die je kan verwachten van een bedrijf wat al jaren kwaliteit biedt.

Om eens wat artikelen er uit te pikken kijken we als eerste naar de Dehydrator. Een voedseldroger waarmee je met gemak de lekkerste kruiden, paneermeel of bijvoorbeeld beef jerky van flinterdunne reepjes ossenhaas maakt. De Dehydrator blaast lucht van boven naar beneden langs de droogrekken en zorgt er zodoende voor dat producten ook langer houdbaar blijven. Ook kunt u met de siliconen matten zelfs fruit rolls en fruitsnoepjes maken, door middel van verdeling van de moes of sap over de matten.

De uiterst krachtige Mixmaster met een vermogen van 1000 Watt en planetarische mixbewegingen won in 2012 al de prijs voor ‘Product of the year’. Zonder moeite mengt, klopt en kneedt de machine beslagen en degen tot een perfect resultaat. Ondanks de krachtige motor is hij uiterst stil en dankzij de 12 traploos instelbare snelheden is er voor iedere taak wel een gepaste snelheid beschikbaar. Dankzij het makkelijk afleesbare LCD display, de grote bedieningsknop met antislip afwerking en de mogelijkheid om met één hand de mixkop te openen is de Mixmaster ontzettend makkelijk in gebruik.

Tot slot is er nog de SuperCook, welke zijn naam méér dan aan doet. De SuperCook herbergt meerdere keukenapparaten in één, zodat je binnen een fluitje van een cent een hele maaltijd op tafel hebt. Door middel van het Yumi bedieningspaneel selecteert u een gerecht en laat deze stap voor stap zien wat de volgende handeling wordt. Of dit nu het tegelijkertijd stomen van vis, het maken van een soep of het smelten van chocolade is, de SuperCook is dé alleskunner op het gebied van koken.

Lees meer