Foodsaver

Foodsaver staat al jaren bekend om zijn vacumeermachines. Het is dan ook niet voor niets dat Foodsaver eigenlijk de beste in zijn soort is voor particulier gebruik. Het Amerikaanse merk staat namelijk garant voor degelijkheid en een prettig omgang in gebruik. Niet alleen is de Foodsaver ideaal om kosten te besparen, maar ook tijd, ruimte en een gezonde manier van voeding bewaren is over te laten aan Foodsaver.


Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Van Foodsaver naar moneysaver

Ten eerste bespaart u een hoop tijd door het werken met de Foodsaver. Als uw voedsel langer vers blijft, hoeft u minder vaak naar de winkel. Ook werkt het marineren van bijvoorbeeld vlees een stuk sneller en makkelijker door middel van het bewaren in een vacuumzak. Gebruik de Quick Marinator om in 12 minuten vers gemarineerd vlees klaar voor bereiding te krijgen. Uiteraard wordt ook de mise en place een stuk eenvoudiger als je gerechten vooraf bereid en invriest voor later.

Grote verpakkingen, pannen of dozen kunnen een chaos veroorzaken in uw koelkast, diepvriezer of voorraadkast. Gebruik hierbij de FoodSaver zakken of bakken om vlees, vis, en gevogelte, maar ook volledige gerechten en restjes vacuüm te verpakken en in porties in te vriezen. Vacuümverpakkingen zijn plat en gemakkelijk te stapelen, zodat ze minder plaats innemen. U kunt zodoende uw eten perfect bewaren en terugvinden als u deze labelt met de juiste datum.

Niet alleen bewaar je een hoop voedsel beter en sneller, ook scheelt het gebruik van een Foodsaver enorm in de kosten. Een gemiddeld gezin gooit per jaar voor ongeveer 1000 euro weg aan eten. Denk eens na wat u met dat geld kunt doen als je hier op bespaart door middel van een vacumeermachine. Buiten dat kunt u grotere aantallen inkopen en deze verdelen.

De vacumeermachines van Foodsaver zijn ideaal omdat deze in diverse varianten over functies beschikken om producten te vacumeren. Waar het Basic type over de standaard functies beschikt als een automatische seal bediening en vacumeerslang, beschikt de Superior Line over uitgebreide functies als een pulse knop zodat u producten handmatig kunt sealen tot de gewenste vacuümstand en kunt u zelfs soepen en andere vloeibare producten vacumeren. Een aanwinst voor uw keuken dus!