KitchenCraft

Al sinds 1850 is familiebedrijf KitchenCraft marktleider in Engeland en ver daarbuiten. Waar het merk begon als Thomas Plant is KitchenCraft inmiddels in maar liefst 80 landen wereldwijd verkrijgbaar en heeft het méér dan 4000 artikelen. Iets wat veel zegt over de kwaliteit en reputatie van dit merk. Met meerdere awards op hun naam streeft KitchenCraft ernaar om iedere doelgroep tevreden te houden en dát is een instelling waar we bij Habitas maar al te graag achter staan.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De keuken als middelpunt

Op een gemiddelde dag staan we meer dan 4 uur in de keuken. Het inschenken van een glas wijn, het klaarmaken van wat hapjes of een goed gesprek aan de keukentafel.. Allemaal gelegenheden waarbij de keuken middelpunt is van de dag. Uiteraard moet er ook nog gekookt worden en daarbij biedt KitchenCraft de mogelijkheden om dit geheel een stuk makkelijker te maken.

KitchenCraft heeft meer dan 18 hoofdmerken onder hun hoede en daarin zijn de mogelijkheden enorm. Voor al je banket en patisserie artikelen hebben Sweetly Does It, Masterclass en Colourworks de ideale tools om je banketkunsten naar een professioneel niveau te sturen. Of dit nu gaat om cupcake vormpjes, decoreertools, uitstekers in diverse vormen of zeer hoge kwaliteit bakblikken. Kitchencraft zorgt er voor dat het maken van gebak en taarten weer makkelijk wordt. Uiteraard heeft ook KitchenCraft zelf een keur aan keukengerei. Wat te denken van siliconen matten, zesteurs, geurverwijderaars, champignonborstels, grillpannen en zelfs paella pannen behoren tot de mogelijkheden die dit uitstekende merk biedt.

Lees meer