KitchenCraft siliconen mallen

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Siliconen mal rozen van Sweetly Does It | Kitchen Craft, maak mooie roosjes van fondant of marsepein ter decoratie van cupcakes en taart!
  web only
  € 17,95

  Siliconen mal rozen van Sweetly Does It | Kitchen Craft.

  Maak mooie roosjes van fondant of marsepein en decoreer de mooiste cupcakes en taarten! De mal is makkelijk in gebruik en flexibel, dus de rozen laten gemakkelijk los.

  Meer Informatie
 2. Siliconen mal strikjes van Sweetly Does It | Kitchen Craft, maak kleine strikken van fondant of marsepein ter decoratie van cupcakes en taart!
  web only
  € 9,95

  Siliconen mal strikjes van Sweetly Does It | Kitchen Craft.

  Maak leuke strikken van fondant of marsepein en decoreer de mooiste cupcakes en taarten! De mal is makkelijk in gebruik en flexibel, dus de strikjes laten gemakkelijk los.

  Meer Informatie
 3. Siliconen mal insecten van Sweetly Does It | Kitchen Craft, maak een vlinder, bij, vlieg, en nog meer van fondant of marsepein ter decoratie van cupcakes en taart in lente thema!
  web only
  € 14,95

  Siliconen mal insecten van Sweetly Does It | Kitchen Craft.

  Maak insecten en sierranden van fondant of marsepein en decoreer de mooiste cupcakes en taarten! De mal is makkelijk in gebruik en flexibel, dus de decoraties laten gemakkelijk los.

  Meer Informatie
 4. Siliconen mal bruiloft / huwelijk van Sweetly Does It | Kitchen Craft, maak diverse decoraties van fondant of marsepein ter decoratie van cupcakes en bruidstaart!
  web only
  € 18,95

  Siliconen mal bruiloft / huwelijk van Sweetly Does It | Kitchen Craft.

  Maak mooie decoraties van fondant of marsepein en decoreer de mooiste cupcakes en taarten voor een bruiloft! De mal is makkelijk in gebruik en flexibel, dus de decoraties laten gemakkelijk los.

  Meer Informatie
 5. Siliconen mal kerst van Sweetly Does It | Kitchen Craft, maak onder andere een kerstboom en sneeuwpop van fondant of marsepein ter decoratie van cupcakes en taart in kerstmis thema!
  web only
  € 14,95

  Siliconen mal kerst van Sweetly Does It | Kitchen Craft.

  Maak mooie kerst decoraties van fondant of marsepein en decoreer de mooiste cupcakes en taarten! De mal is makkelijk in gebruik en flexibel, dus de decoraties laten gemakkelijk los. Maak mooie cupcakes en taarten in een winters thema!

  Meer Informatie
 6. Kitchencraft mal
  web only
  € 14,95

  Siliconen mal sneeuwvlokken van Sweetly Does It | Kitchen Craft.

  Maak mooie ijskristallen van fondant of marsepein en decoreer de mooiste cupcakes en taarten! De mal is makkelijk in gebruik en flexibel, dus de decoraties laten gemakkelijk los. Maak mooie cupcakes en taarten in een winters thema!

  Meer Informatie
 7. Siliconen mal rozetten van Sweetly Does It | Kitchen Craft, maak diverse rozetten, bloemen, rozen en hartjes van fondant of marsepein ter decoratie van cupcakes en taart!
  web only
  € 14,95

  Siliconen mal rozetten van Sweetly Does It | Kitchen Craft.

  Maak diverse rozetten van fondant of marsepein en decoreer de mooiste cupcakes en taarten! De mal is makkelijk in gebruik en flexibel, dus de decoraties laten gemakkelijk los.

  Meer Informatie
 8. Siliconen mal bladeren motief van Sweetly Does It | Kitchen Craft, maak diverse blaadjes, bloemen en decoratieranden van fondant of marsepein ter decoratie van cupcakes en taart!
  web only
  € 14,95

  Siliconen mal bladeren motief van Sweetly Does It | Kitchen Craft.

  Maak mooie blaadjes, bloemen en decoratieranden van fondant of marsepein en decoreer de mooiste cupcakes en taarten! De mal is makkelijk in gebruik en flexibel, dus de decoraties laten gemakkelijk los.

  Meer Informatie
 9. Siliconen mal knoopje / bloemstamper van Sweetly Does It | Kitchen Craft, maak een kleine bolletjes / knopjes van fondant of marsepein ter decoratie van cupcakes en taart! Gebruik de knoopjes als de kern van een bloem of als kleine decoratie bolletjes.
  web only
  € 8,95

  Siliconen mal knoopjes / bloemstamper van Sweetly Does It | Kitchen Craft.

  Maak leuke bolletjes van fondant of marsepein en decoreer de mooiste cupcakes en taarten! De mal is makkelijk in gebruik en flexibel, dus de decoraties laten gemakkelijk los. Gebruik de bolletjes voor de kern van bloemen, als knoopjes, of gewoon zo!

  Meer Informatie
 10. Siliconen mal hartjes van Sweetly Does It | Kitchen Craft, maak diverse hartjes van fondant of marsepein ter decoratie van cupcakes en taart!
  web only
  € 11,95

  Siliconen mal hartjes van Sweetly Does It | Kitchen Craft.

  Maak lieve hartjes van fondant of marsepein en decoreer de mooiste cupcakes en taarten! De mal is makkelijk in gebruik en flexibel, dus de hartjes laten gemakkelijk los.

  Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2