Mastrad

Het Franse merk Mastrad bestaat nog 'maar' 22 jaar en kan toch al rekenen op vaste klanten wereldwijd. Zij staan voornamelijk bekend om de siliconen artikelen, maar zijn ook enorm populair door de Mastrad Baby lijn, speciaal voor de kleintjes. Mastrad is uiteraard méér dan alleen bakartikelen, want ook bar en wijn, pannen en messen zijn onderdeel van dit bijzonder kleurrijke en stijlvolle merk.

 

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mastrad, pour tous!

Uiteraard is bakken een feest om te doen. En hoe beter dan met de siliconen bakvormen van Mastrad. Niet alleen laten deze uitstekend los maar bakken ook nog eens mooi egaal en kunnen een hitte aan tot maar liefst 250 graden.  Ook de voorbereiding in de keuken wordt een stuk makkelijker door de talloze keuzes in spatels, schillers, gardes, maar ook mandolines, vijzels en de award winnende Vinaigrette Mixer. Koken wordt pas echt leuk als er ook de juiste tools voor zijn, de kleuren spelen daar uiteraard ook een rol in zodat je gemakkelijk een juiste keuze voor het interieur kan maken. Diverse keukentools als kookringen om een perfect rond eitje te krijgen, crêpespannen of siliconen pannenlappen maken het leven in de keuken tot een fluitje van een cent.

Zelfs om gezonde chips te maken blinkt Mastrad uit met zijn TopChips product. Deze hit is met meerdere awards bekroond en is ook nog eens ideaal om van aardappel, appel of iedere andere harde groente chips in de magnetron te maken. En wat is er nu lekkerder bij iets hartigs dan een drankje? Ook daarin weet Mastrad zijn klanten simpel te verblijden. Wat te denken van: ijsblokjesmakers, kurkentrekkers, wijnstoppers en glasmarkers?

Mastrad Baby bestaat alweer vier jaar en de jongste telg van het Mastrad imperium maakt het leven van jonge ouders een stuk makkelijker. Niets makkelijker en veiliger dan te werken met zacht siliconen in de buurt van de kleintjes. Bewaarpotjes, kinderservies en alles op het gebied van drinken. Producten van Mastrad zorgen voor eenvoud, kleur en plezier in de keuken.