Städter

Dat bakken een leuke bezigheid is wisten we allemaal al langer. Leuker wordt het echter als er ook de juiste spullen aanwezig zijn in je keuken, het Duitse merk Städter helpt daarbij! Zij begonnen als een marktkraam welke door heel Duitsland reisde met meer dan 200 artikelen. De vraag was echter zo groot dat een kantoor inclusief opslag noodzakelijk werd. Voornamelijk de verschillende soorten uitstekers maakten in de jaren 80 hun opmars waardoor Städter snel naam maakte. Inmiddels exporteert Städter naar méér dan 40 landen wereldwijd.Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van rondreizende marktkraam, tot professional in bakartikelen

Städter is een begrip in de banketwereld, en dat is niet voor niets! Denkt men aan banketartikelen dan wordt vaak in één adem de naam van Städter genoemd. Dit komt voornamelijk door de talloze soorten uitstekers die het merk rijk is. Of dit nu gaat om dieren, feesten en partijen, speciale gelegenheden of unieke uitstekers, de RVS uitstekers zijn makkelijk schoon te maken en simpel in gebruik.

Uiteraard zijn het niet alleen de uitstekers die Städter tot een begrip maken, ook metalen bavormen, siliconen bakvormen en ideale tools om het bakken een stuk makkelijker te maken zijn aanwezig in ons assortiment. Wat te denken van: schoonmaakborsteltjes voor de spuitmondjes, modelleergereedschap, taartroosters, taartzagen en lastig te verkrijgen draaiende taartplateaus zijn verkrijgbaar.

Een groot deel van dit assortiment is alleen op de website te krijgen en heeft dus binnen no time in huis. Zodoende kunt u dus al de volgende dag aan de slag en maakt u de lekkerste koekjes, taarten of gebak in een handomdraai. En dat alles dankzij de mooie producten van Städter.

Lees meer