Style de Vie

Tafelen en koken is een way of life! De fijnproevers onder ons zullen herkennen dat een mooie aankleding van de tafel zorgt voor een prettige en ontspannen sfeer. Style De Vie is smaakmaker op het gebied van tafelen en dat komt mede door de prachtige collectie van Laguiole. Maar ook de Saveur Pure lijn beschikt over mooie weckpotten, glazen flessen en dispensers voor water en sappen. Voor een mooie bijdrage aan uw levensstijl kiest u uiteraard voor Style De Vie.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Stijlvol aan tafel

Het bekende Franse merk Laguiole is meerdere malen beloond met diverse prijzen en is zowel bij verzamelaars als fijnproevers een niet meer weg te denken accessoire voor in de keuken. Dit komt voornamelijk door het design en de kwaliteit van deze messen. In zowel de Premium als de Luxury Line is er diverse keuze in het materiaal van het heft. Wat te denken van olijfhout, rozenhout en zelfs koeienhoorn?  Bij Habitas hebben wij een ruim assortiment aan steakmessen waaronder Laguiole, welke favoriet zijn bij veel van onze klanten. Maar uiteraard stopt Laguiole niet bij steakmessen en heeft dit topmerk ook botermesjes, slacouvert, broodmessen, kaasmessen, kurkentrekkers, zakmessen… Eigenlijk te veel om op te noemen!

Ook aan de tuinfeesten en het serveren van wijn en sappen is gedacht want met een mooie collectie aan glazen drinkflessen, weckpotten en drinkdispensers is de Saveur Pure lijn een favoriet bij onze klanten. Dit vaatwasmachinebestendige glaswerk heeft naast de chique uitstraling ook nog een praktische functie want de inhoud verschilt van 250ml per fles tot maar liefst 8 liter in de drinkdispenser. De dispenser is een handige oplossing voor het maken van grote hoeveelheden smaakwater welke u door middel van een tap gemakkelijk kunt serveren aan uw gasten. Santé!

 

Lees meer