Woll

Het Duitse merk Woll is al sinds 1979 meester in het maken van pannen van professionele kwaliteit, die voldoen aan de hoogste eisen. Woll combineert traditionele ambacht met innovatieve technologieën voor een markt bestaande uit meer dan 45 landen wereldwijd. Het is niet voor niets dat na ruim 30 jaar in het vak de pannen nog steeds favoriet zijn bij vele chefs en huishoudens over de hele wereld. Vakmanschap in combinatie met functionaliteit heeft een naam: Woll.


Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Waar een Woll is, is een weg!

Wat maken de pannen van Woll nu zo fijn in gebruik? Wie een Woll koekenpan vastpakt zal gelijk opmerken wat een gewicht de pannen hebben. Zwaar vinden velen, maar Duitse degelijkheid denken de fijnproevers die de pannen zat zijn waarvan de antiaanbaklaag gaat afbrokkelen en daarmee dat mooie gerecht verpesten.

De pannen van Woll zijn voorzien van een antiaanbaklaag die met een hoge temperatuur, door middel van een plasma-jet, op de pan wordt bevestigd. Deze laag is bijzonder hard, zeer krasbestendig en heeft uitzonderlijke antikleef-eigenschappen, zodat je etenswaren niet blijven plakken aan de pan. Boter of olie is dus in veel gevallen niet nodig, al is het voor de smaak uiteraard wel aan te bevelen. Alle Woll koekenpannen hebben een afneembare greep, wat veel ruimte bespaart bij het opbergen. Omdat de greep afneembaar is, zijn de pannen ook nog eens geschikt voor gebruik in de oven. Het handmatig gieten van aluminium zorgt bovendien voor een uitstekende warmtegeleiding. Dankzij de dikke bodem en het onder spanning gieten, trekken de pannen niet meer krom en zijn daarom ook nog eens uitstekend voor op inductie. De inductielaag absorbeert bijna 100% van de energie en dus is er weinig tot geen warmteverlies. Alle Woll pannen zijn PFOA vrij, wat wil zeggen dat er geen giftige stoffen als teflon in de pan zitten. Dat maakt de pannen ook nog eens heel gezond!

Na gebruik maak je de pannen eenvoudig schoon met warm water. Hoe minder sop je gebruikt, hoe beter. De antikleeflaag werkt namelijk het beste als deze vet gehouden wordt. Als je na het bakken van bijvoorbeeld vis de pan toch met sop schoonmaakt, zorg er dan voor dat je de pan weer met milde (olijf)olie invet. U zult al snel merken dat na het koken en bakken met een Woll pan je niet meer anders wil.
Maar mocht u benieuwd zijn welke andere merken wij u nog te bieden hebben, kijk dan zeker even bij ons volledige assortiment koekenpannen

Lees meer