
Schaven en raspen met Boska
De beste kaasschaaf op de markt, is een kaasschaaf van Boska. Boska weet hoe ze een kaas moeten schaven en raspen om er zo veel mogelijk van te kunnen genieten. Het is dan ook niet voor niets dat je voor verschillende soorten kaas, verschillende schaven nodig hebt. Boska heeft voor iedere kaas de perfect schaaf en rasp. Welke wordt het? Wij beloven je één ding, het wordt een kaasschaaf voor het leven!



Wie heeft de kaasschaaf uitgevonden?
Je zou denken dat de kaasschaaf zou zijn uitgevonden in Nederland, maar de uitvinder van de kaasschaaf is niemand minder dan Thor Bjorklund. Thor was een Noorse meubelmaker die zich ergerde aan het feit dat met een normaal mes geen dunne plakken kaas gesneden kon worden. Hij vond de oplossing in de schaaf die hij gebruikte bij het meubel maken. Deze maakte hij geschikt voor gebruik in de keuken en zo ontstond de kaasschaaf. Thor vroeg in 1925 patent aan voor zijn uitvinding.
Welke kaasschaaf is goed?
Al jaren lang wint Boska de prijs van beste kaasschaaf. Hun Monaco + is en blijft de beste kaasschaaf op de markt. Deze kaasschaaf wordt beoordeeld met een 9.3, is gemaakt van RVS en voorzien van een non-stick coating. Het is dan ook niet voor niks dat deze kaasschaaf ook de Red Dot Award heeft gewonnen. Deze kaasschaaf mag in de vaatwasser en komt met levenslange garantie!
Waar is de Boska kaasschaaf te koop?
De beste kaasschaaf van Boska koop je bij Habitas Online.
Hoe schaaf je kaas?
Snijd een stukje van de korst van beide kanten.
Houd de bolle kant van de kaas in je hand en schaaf van korst naar korst. Zodra je halverwege de kaas bent kun je de kaas beter op zijn kant leggen en vanaf de zijkant schaven.
Houd de bolle kant van de kaas in je hand en schaaf van korst naar korst. Zodra je halverwege de kaas bent kun je de kaas beter op zijn kant leggen en vanaf de zijkant schaven.
Hoe slijp je een kaasschaaf?
Een kaasschaaf zal niet snel bot worden van het schaven van kaas. Gebruik een kaasschaaf dus alleen waar het voor bedoeld is en je hoeft je niet druk te maken over het slijpen van een kaasschaaf.
Wanneer eet je een kaasplankje?
Een kaasplankje eet je wanneer jij daar trek in hebt. s'Avonds bij de televisie, bij de openhaard, lekker tussen de lunch en het diner. Het kan allemaal. In Frankrijk komt het kaasplankje op tafel tijdens het diner, tussen het hoofdgerecht en het dessert.
Waar bewaar je kaas?
Kaars zal schimmelen wanneer je dit in een plastic zakje in de koelkast bewaard. Kaas moet namelijk ook kunnen luchten. Gebruik dus een kaasdoos of kaaspapier om de kaas te bewaren.