Bijenwas Wraps

Totaal 25 artikelen
Gesorteerd op:

Weg met al het plastic folie!

Overal om ons heen horen we dat we duurzamer moeten leven en moeten werken aan een beter milieu. Het scheiden van ons afval en het verminderen van ons plastic gebruik zijn hierbij voordehand liggende voorbeelden en worden door veel van ons al toegepast. Toch is het vooral in de keuken wel eens lastig om aan het milieu te denken. Aluminium folie en plastic folie worden nog steeds veelvuldig gebruikt, omdat veel van ons nog geen goed alternatief hebben. 

Gelukkig heeft Bee’s Wax de perfecte oplossing voor je! De vershoud rollen, wraps en schaal covers zijn gemaakt van biologisch katoen en hebben een speciale waslaag. Hierdoor zijn ze anti bacterieel, milieu vriendelijk en herbruikbaar tot een jaar. Vanaf nu kun je alle etenswaren op een duurzame manier bewaren zonder het gebruik van wegwerpfolie. Gebruik de schaal covers om je serveerkommen af te dekken, knip de vershoud rollen precies op maat zodat ze om de pannen, borden en schalen gevouwen kunnen worden of gebruik de wraps in plaats van boterhamzakjes. Zijn jouw wraps na een jaar aan een opfrisbeurt toe? Met de speciale ‘refresh kit’ kun je ze gemakkelijk van een nieuwe waslaag voorzien.

Wil je ook buitenshuis op het milieu letten? Kijk dan ook eens bij onze thermosbekers, waterflessen en lunchboxen. Hierdoor hoef je geen plastic flesjes en boterhamzakjes meer te gebruiken. Heb je nog ergens vragen over? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van onze klantenservice.