Champignonborstels

Totaal 2 artikelen
Gesorteerd op:

De beste manier om je champignons schoon te maken

Hoe maak jij je champignons altijd schoon? Was je ze in water of veeg je ze schoon? Champignons wassen in water is één van de meest gemaakte fouten die veel mensen in de keuken begaan. Wanneer je champignons wast in water zorg je er eigenlijk voor dat hij zich volzuigt met water. Als je ze vervolgens in de pan gooit, komt al dat water vrij waardoor je de champignons meer kookt dan bakt. Je zult ze dan ook nooit mooi bruin krijgen. Champignons schoonmaken kun je dus het beste op een droge manier doen. Sommige mensen kiezen voor een simpel stukje keukenpapier, maar stiekem is een champignonborstel vele malen makkelijker. De champignonborstel van Kitchencraft is klein en compact waardoor hij niet alleen makkelijk in de palm van je hand past, maar ook weinig ruimte in de la in beslag neemt. Met deze borstel veeg je eenvoudig alle restjes aarde weg zonder dat de buitenste laag van de champignon beschadigd. Op deze manier behoud hij zijn mooie kwaliteit en kun je hem makkelijker bruin bakken in de koekenpan.

Ben je nog opzoek naar een efficiënte manier om al je kookgerei op te bergen? Geen zorgen! Bij Habitas vind je verschillende bestekbakken, keukenkast organisers en opbergboxen. Op deze manier heb je in mum van tijd alle rommel in de keuken opgeruimd en georganiseerd waardoor de rust in de keuken terugkeert.