
Door ons aangeraden
Sorteren
Sorteer op
Het principe van een pizzaoven is in de laatste 2000 jaar nagenoeg onveranderd gebleven. Een stenen ovenkoepel die door middel van hout verhit wordt. Ideaal voor het bakken van pizza’s, broden of andere gerechten zoals vlees en vis. Dankzij de vorm, het materiaal en het hout kan er een hoge temperatuur bereikt worden en bak je de pizza’s binnen no-time gaar met een knapperige, krokante bodem. Deze ‘echte’ pizza at je meestal alleen in een restaurant of wanneer je op vakantie ging naar Italië.
De pizzaovens van Morso zorgen er echter voor dat je deze lekkernij vanaf nu gewoon vanuit het comfort van je eigen tuin kunt doen! Deze pizzaoven is gemaakt van gietijzer en heeft een compacte, ovale vorm. Door hem met brandhout te stoken, bereik je gemakkelijk de hoge temperatuur die je nodig hebt. Morso heeft de verschillende varianten voor je op een rijtje gezet. Heb je weinig ruimte? Kies dan bijvoorbeeld het compacte model op poten. Voor de mensen die het iets grote willen aanpakken, hebben we ook een groter model met een handige tafel. Ideaal voor het voorbereiden van de pizza’s en het bewaren van brandhout. Om de pizza’s op een veilige manier in de pizzaoven te schuiven, is het gebruik van een pizzaschep aan te raden. Wist je trouwens dat je bij ons ook aanmaakhout kunt vinden? Dit vind je in de categorie aanmaakproducten.