Blenders

Totaal 10 artikelen
Gesorteerd op:

Blenders zijn inmiddels onmisbaar in onze keuken

De mogelijkheden met een blender zijn eindeloos. Je gebruikt een blender voor sauzen, smoothies, sapjes en om te hakken, pureren, blenden of mixen. Een blender is een must-have in de keuken en eigenlijk jouw beste vriend! Alleen waar moet je op letten bij de aanschaf van een blender? Het is belangrijk om van te voren te bedenken waarvoor je te blender wil gebruiken. Gebruik je de blender alleen voor lichte en zachte ingrediënten of wil je bijvoorbeeld ook ijsblokjes kunnen malen? Daarnaast heb je de keus tussen een smoothie-, power- of vacuümblender. Een smoothieblender is ideaal als je een smoothie direct wil meenemen en opdrinken. De blenders van Breville zijn gemakkelijk en handig. Een powerblender heeft meer vermogen en bied je iets meer mogelijkheden, zoals de multiblenders van Espressions. Zo is het vermalen van ijs mogelijk in dit type blender. Maar wil je een glazen of kunststof kan?

Het is belangrijk om dus na te denken over het materiaal, inhoud, functie, vermogen en design. Gelukkig hebben wij er bij Habitas Online verstand van en helpen je graag op weg. Heb je een vraag over een van onze blenders? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice of stel je vraag bij ons in de winkel.

Vind je een blender misschien net iets te groot? Een staafmixer is dan bijvoorbeeld een goed alternatief. Of ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij nog meer hebben?  Wij hebben een breed assortiment aan onze keukenmachines en mixers.