Dieren

Totaal 66 artikelen
Gesorteerd op:

Ga je mee op safari?

Geniet van het dierenrijk in eigen keuken met de uitsteekvormen van Habitas! Hier vind je allerlei uitstekers in de meest uiteenlopende dierenfiguren: beren, eenden, paarden, konijnen, kamelen, dolfijnen en nog véél meer. Onze merken zijn net zo creatief als onze klanten, daarom kan je hier ook uitstekers vinden in niet-bestaande dierenvormpjes: van unicorns en draken tot aan dinosaurussen en tekenfilmfiguren. Met deze dierenvriendjes breng jij al je bak- en kookfantasieën tot leven!

Maak de mooiste taarten, cupcakes, koekjes en hapjes die in het teken van de dierenwereld staan: extra leuk voor Dierendag of verjaardagsfeestjes die onder het thema van de jungle, oceaan, dierentuin of boerderij vallen. Bak snoezige teddybeer koekjes met de uitstekers van KitchenCraft, maak in een handomdraai fondantdecoraties met de plunger cutters van PME Arts & Crafts of snijd boterhammen in zeediervormen met de uitstekersets van Städter. 

Leuke tip: maak de mooiste 3D vlinders om taarten en cupcakes mee te versieren! Steek een vlinderfiguur uit fondant, laat hem gevouwen opdrogen en je hebt een 3D vlinder die je zo op de icing kan plaatsen. 

Wil jij de feesttafel helemaal volgens dierenthema dekken? De cocktailprikkers en roerstaafjes van Zak!Designs hebben kleurrijke lieveheersbeestjes aan de uiteinden.