Broodroosters

Totaal 19 artikelen
Gesorteerd op:

De beste broodroosters waar je jaren plezier van hebt

Er zijn broodroosters in verschillende soorten en maten. Belangrijk bij de aanschaf van een broodrooster is te letten of de functies en het aantal gleuven. Sommige broodroosters hebben maar twee gleuven, terwijl jij misschien opzoek bent naar een broodrooster met vier. Daarnaast zijn er broodroosters waarmee je ook tosti’s kunt maken of waarmee je het brood kunt ontdooien. In ieder geval een heleboel keus. De broodroosters van Cuisinart hebben een all-in-one oplossing.  Deze broodroosters hebben verschillende functies en zorgen voor een perfect geroosterd broodje. Je hoeft je niet meer druk te maken om de stand en of je brood aanbrand. 

Bij Habitas Online vind je beste broodroosters. Ben je opzoek naar een tosti-apparaat? Geen zorgen die hebben wij ook! Heb je door al het geklets over brood net als ons zin gekregen in het maken van je eigen brood? Onze broodbakmachines voor de thuisbakker zijn hiervoor ideaal. 

Ben je meer een zoetekauw? Bak jij liever taarten en cakes? Bekijk dan eens assortiment aan keukenmachines en mixers. Wij hebben namelijk alle benodigde accessoires in huis om jou om te toveren tot en een echte thuisbakker. Mocht je vragen hebben over de producten, neem dan contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice.