
Door ons aangeraden



Sorteren
Sorteer op



Onder de professionele barista’s rust vaak een taboe op het gebruik van cacao op de koffie. De cacao wordt vaak gebruikt om fouten te verbloemen en daarnaast zakt het melkschuim een beetje in als je cacao erover strooit. Wij vinden dat zoetje juist wel lekker en gebruiken de cacaostrooiers van het merk Weis erg graag! De cacaostrooier gebruiken wij ook voor de opmaak van een dessertbord of we strooien cacao of kaneel op de pannenkoek. Fijne ingrediënten, zoals poedersuiker, wordt mooi gedoseerd verdeeld. Je hoeft niet bang te zijn dat je teveel strooit. Het hebben van een cacaopoederstrooier is een toevoeging voor in de keuken. Deze accessoire is functioneel en heel handig om te gebruiken bij het decoreren van een gerecht. Wat wil je nog meer?
Maak de cappuccino helemaal af met een beetje cacao en experimenteer met vormen en figuurtjes. Lijkt het je wel iets, maar twijfel je of de melk wel goed op schuimt? Een melkopschuimer doet het werk voor jou! Houd je gewoon van de ‘ouderwetse’ bak? Met een cafetière of een percolator zet je een lekkere kop koffie gewoon met de hand. Bekijk online ons hele assortiment!