Bekers & Tandenborstelhouders

Totaal 81 artikelen
Gesorteerd op:

Een hygiënische manier om je tandenborstel te bewaren

De badkamer hoort een hygiënische omgeving te zijn waar we onze dagelijkse verzorgingsrituelen uitvoeren. Tandenpoetsen is hierbij een dagelijks terugkerend onderdeel. Je zou denken dat we allemaal wel een goede opbergmethode hebben voor onze tandenborstels. Toch zien we regelmatig dat de tandenborstel op een plankje of op de rand van de wastafel wordt gelegd. Dit ziet er niet alleen rommelig en onhandig uit, maar is ook nog onhygiënisch. Om die reden kiezen veel mensen ervoor om deze in een mooie beker of een tandenborstelhouder te bewaren. De beker zou je vervolgens ook weer kunnen gebruiken als drinkbeker wanneer je je mond wilt spoelen na het tandenpoetsen. De diverse bekers en tandenborstelhouders van Kela en Joseph Joseph zijn er in veel verschillende soorten, materialen en uitvoeringen. Dus welke kies je dan?

Zoek je een mooie set? Dan zou je kunnen kiezen voor een tandenborstelhouder met speciale uitsparingen die de borstels van elkaar gescheiden houden. Vervolgens kun je deze weer combineren met een beker waar je je mond mee kunt spoelen zodat je de twee goed van elkaar gescheiden houdt. Heb je ruimtegebrek? Je vindt bij ons diverse varianten die aan de muur bevestigd kunnen worden zodat je de wastafel vrij kunt houden. 

Kies uit de verschillende materialen en kleuren zoals RVS, glas, marmer, steen of kunststof en pas de accessoires aan op het interieur van je badkamer. De badkamer accessoires van Kela zijn namelijk speciaal ontwikkeld om diverse items met elkaar te kunnen combineren. Zo kun je je nieuwe beker en tandenborstelhouder perfect combineren met bijvoorbeeld een zeepschaaltje of een bijpassende zeepdispenser.