Thermosbekers

Totaal 140 artikelen
Gesorteerd op:

Thermosbekers zijn niet alleen handig, maar ook nog eens milieuvriendelijk

Een thermosbeker is tegenwoordig een must-have. Een thermosbeker houdt warme dranken warm en zelfs koude dranken heel koud. Een goede thermosbeker zorgt dat jouw favoriete drankje urenlang op de gewenste temperatuur blijft. Pioneer heeft compacte thermosbekers en thermosflessen waaruit je zelfs één, twee of drie bakjes koffie kunt halen. De bekers zijn makkelijk in gebruik en compact en het grootste voordeel is dat deze weinig ruimte in de tas innemen. 

Koffie, thee of andere dranken kun je direct to-go meenemen zonder dat je bang hoeft te zijn dat vloeistoffen gaan lekken. Wist je trouwens dat thermosflessen niet alleen voor dranken worden gebruikt. Je kunt zelf vers gemaakte soep heerlijk lang warm houden. Veel koffietentjes geven de voorkeur aan een eigen koffie- of thermosbeker. Het scheelt afval en het is zeer milieuvriendelijk.

Wat wil je nog meer? Wij hebben thermosbekers en thermoskannen in verschillende maten en vormen. Maak je de blits met een stoere rvs-beker of ga je voor een hip design in pastelkleur. Naast thermosbekkers hebben wij ook handige vershouddozen en waterflessen voor onderweg. Wij hebben het allemaal! Bekijk het hele assortiment op Habitas Online.