Door ons aangeraden
Sorteren
Sorteer op
Krokant gebakken aardappelen, zelfgemaakte pizza, verse broodjes of lekkere koekjes. De bakplaten en bakmatten liggen al klaar, maar heb je wel de juiste bakplaat in huis? Bakplaten zijn er in verschillende vormen en maten. Ieder type bakplaat heeft dan ook zijn eigen functie. Voor het bakken van groente en aardappelen is een traditionele, gladde bakplaat het handigste. Deze zijn bij ons verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen en materialen zoals glas of staal met een non-stick coating. Heb je een ovenschaal in de oven staan die dreigt over te stromen? Dan kan zo’n zelfde bakplaat ook als opvanghulpje gebruikt worden. Het schoonmaken van een bakplaat is tenslotte iets eenvoudiger dan het schoonmaken van de oven.
Ben je fan van het bakken van koekjes of pizza’s? Kijk dan ook eens naar de geperforeerde bakplaten van Masterclass. De gaatjes in de bodem van de bakplaat zorgen ervoor dat de onderkant van je baksels meer lucht krijgen. Hierdoor worden ze extra makkelijk bruin en krokant. Deze bakplaten zijn daarnaast ook voorzien van een sterke non-stick laag waardoor al je lekkere creaties gemakkelijk loskomen van de plaat. Heb je inmiddels al een keuze kunnen maken? Zo niet, dan helpen we bij onze klantenservice graag verder!